Hoe hoog is mijn schadevergoeding?

Berekening aan de hand van kostenposten

Volgens de wet zijn verzekeraars verplicht om alle schade die voortvloeit uit uw ongeval te vergoeden, waaronder; (toekomstige) inkomensschade, ziektekostenpensioenschade, huishoudelijk hulp, aanpassing aan uw woonomgeving en auto, reis- en communicatiekostenkosten deskundigen en smartengeld wegens emotionele en immaterieel schade). Over het algemeen is inkomensschade de grootste kostenpost. Lees voor een uitgebreidere toelichting, de volgende link: Kostenposten (nieuw tabblad)

In veel letselschadezaken wordt onderhandeld over de omvang van de schade en de vergoeding die moeten worden betaald. U kunt zich voorstellen dat de veelal grote verzekeraars van de tegenpartij niet gebaat zijn bij een hoge vergoeding. Regelmatig moet hierover een keiharde onderhandeling gevoerd worden en soms gedreigd worden met een procedure. Krachtige onderhandelingsargumenten maken hierin het verschil en daarom is het zeer belangrijk dat uw belangenbehartiger voldoende kennis heeft en die kennis op peil houdt. Daarbij is het belang van onafhankelijk werken van verzekeraars overduidelijk (maar zeker niet de regel).

 

Maximale schadevergoeding

Bij het Nederlands Letselschade Bureau, zijn wij niet tevreden met de standaard bedragen voor bepaalde soorten letsel, ongevallen of gevolgen van letselschade. Iedere zaak is uniek. Daarin zit o.a. de kracht van onze letselschade-specialisten en advocaten. Wij willen alleen een maximale vergoeding voor uw unieke letselschade. Dit betekend dat uw schadevergoeding bij ons meestal hoger zal uitvallen dan bij andere letselschade-bureau’s.

 

Exacte berekening

Wilt u een specifieke inschatting van de hoogte van uw schadevergoeding?
Vul dan het letselschadeformulier in of neem gratis contact op met onze letselschade specialisten: 0800-2200200.

ANLB.nl - Knop 1
ANLB.nl - Knop 2
ANLB.nl - Knop 3
ANLB.nl - Knop 4
Je bent hier: