Maximale schadevergoeding

Niet vanzelfsprekend, wel een garantie

Bij het Nederlands Letselschade Bureau, zijn wij niet tevreden met de standaard bedragen voor bepaalde soorten letsel, ongevallen of gevolgen van letselschade. Iedere zaak is uniek. Daarin zit o.a. de kracht van onze letselschade-specialisten en advocaten.

Waar veel letselschade-bureaus focussen op de totale omzet van alle cases, gaan wij voor optimale resultaten per case. Uw case wordt dus pas gesloten als voor u het maximale eruit is gehaald. Dit betekend dat uw schadevergoeding bij ons meestal hoger zal uitvallen dan bij andere letselschade-bureau’s.

Doordat de veelal grote en machtige verzekeraars van uw tegenpartij gebaat zijn bij een zo laag mogelijke uitkering, vereist een maximale schadevergoeding een aantal dingen:

Het eerste punt lijkt vanzelfsprekend, maar gaat vaak samen met het tweede. Een deskundige letselschade-advocaat kent de wet en is in staat uw recht aan te tonen. Bij ons bent u altijd verzekerd van een letselschade-advocaat die zowel deskundig als betrouwbaar is. Betrouwbaarheid is bij letselschade voor een deel berust op onafhankelijkheid. In de volgende paragraaf leest u waarom.

ANLB.nl - Knop 1
ANLB.nl - Knop 2
ANLB.nl - Knop 3
ANLB.nl - Knop 4

Betrouwbaar en onafhankelijk

Veel letsel-schade bureau’s werken anoniem samen met de verzekeraars van uw tegenpartij. Hoewel een samenwerking de snelheid van het letselschade proces kan bevorderen, is er vaak ook sprake van onderlinge afspraken over vergoedingen. Hierdoor wordt er gekort op uw schadevergoeding en maken dit soort partijen hogere winsten. In feite wordt er in zulke gevallen verdiend aan uw rechtmatige schadevergoeding.

Bij het Nederlands Letselschade Bureau bent u verzekerd van volledig onafhankelijke juridische ondersteuning waarbij u centraal staat.

 

Exacte berekening

Wilt u een specifieke inschatting van de hoogte van uw schadevergoeding?
Vul dan het letselschadeformulier in of neem gratis contact op met onze letselschade specialisten: 0800-2200200.

Je bent hier: