Alles over vergoedingen

Recht op een schadevergoeding?

In veel gevallen heeft u recht op een schadevergoeding. Om hier zeker van te zijn, moet dit worden vastgesteld door een letselschade specialist. Die kijkt dan naar de situatie en beoordeeld de aansprakelijkheid en hoeveel er vergoed kan worden. Onze specialisten kunnen dit kosteloos voor u doen. Klik hier om een gratis advies gesprek in te plannen. 

Zodra dit is vastgesteld kunt u uw schadevergoeding claimen. Ook dit kunnen wij zonder bijkomende kosten voor u realiseren. Voor meer informatie over onze gratis juridische dienstverlening, kunt u de volgende pagina raadplegen: Gratis advies en ondersteuning (nieuw tabblad)

 

Welke vergoedingen zijn mogelijk?

Volgens de wet zijn verzekeraars verplicht om alle schade die voortvloeit uit uw ongeval te vergoeden, waaronder; (toekomstige) inkomensschade, ziektekostenpensioenschade, huishoudelijk hulp, aanpassing aan uw woonomgeving en auto, reis- en communicatiekostenkosten deskundigen en smartengeld wegens emotionele en immaterieel schadeEen volledig overzicht vindt u terug op de volgende pagina: Overzicht kostenposten (nieuwe pagina).

 

Hoeveel schadevergoeding kan ik krijgen?

Wanneer u kiest voor het Nederlands Letselschade Bureau bent u verzekerd van een maximale schadevergoeding. Waar veel letselschade-bureaus focussen op de totale omzet van alle cases, gaan wij voor optimale resultaten per case. Afhankelijk van de kostenposten waar u recht op heeft, zorgen wij voor een zo hoog mogelijke vergoeding.


Exacte berekening

Wilt u een specifieke inschatting van de hoogte van uw schadevergoeding?
Vul dan het letselschadeformulier in of neem gratis contact op met onze letselschade specialisten: 0800-2200200.

ANLB.nl - Knop 1
ANLB.nl - Knop 2
ANLB.nl - Knop 3
ANLB.nl - Knop 4
Je bent hier: