Weten waar u aan toe bent…

Persoonlijke hulp bij letselschade. Het oplopen van letselschade is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Vaak zijn er grote persoonlijke en financiële gevolgen. Zo kunnen er bovenop de pijn, ellende, verdriet e.d. kosten en schade zijn ontstaan en inkomen wegvallen. In veel gevallen zijn een passende schadevergoeding en praktische hulp mogelijk. Ons doel is om u hierbij optimaal te ondersteunen.

Vaak hebben slachtoffers vele vragen. Bijvoorbeeld over herstellen of medische kosten. Op basis van onze juridische deskundigheid vinden wij de oplossingen die het beste passen bij uw situatie. Onze begeleiders helpen u hierbij stap voor stap. Vanaf het moment waarop u uw letselschade bij ons meldt, tot dat uw leven weer zo goed mogelijk op orde is.

Begrip en interesse voor uw situatie staan centraal bij onze aanpak. Daarom staat onze juridische expertise altijd in dienst van uw belangen. Uw case krijgt onze zorgvuldige aandacht waarbij wij graag nauw contact met u houden over de voortgang. Zo kunt u verzekerd zijn van een maximale schadevergoeding. Voor nu en voor de toekomst.

 

Deskundigheid en transparantie. Wanneer wij u ondersteunen bij uw letselschade, heeft u een deskundige en betrouwbare partner. Zo werken wij enkel met vakkundige advocaten, onafhankelijke medische adviseurs, en zijn wij aangesloten bij alle belangrijke gedragscodes en keurmerken. In tegenstelling tot veel andere letselschade-bureau’s, werken wij nooit samen met verzekeraars. Onze onafhankelijke positie is daarmee gegarandeerd. Net zoals uw maximale schadevergoeding.

Wanneer de aansprakelijkheid van de tegenpartij niet vroegtijdig kan worden vastgesteld, bent u bij ons verzekerd van een 100% ‘no cure – no pay’ basis. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Om dezelfde reden maken wij onze juridische ondersteuning volledig inzichtelijk voor u. Zo heeft u altijd het overzicht op de voortgang en resultaten van uw zaak.

 

Resultaatgericht. Het Nederlands Letselschade Bureau is hèt onafhankelijke bureau voor letselschade-slachtoffers in Nederland. Wij zijn speciaal opgericht om de belangen te behartigen van letselschade-slachtoffers. Om die reden zijn wij niet tevreden met een gemiddelde schadevergoeding of halfhartige ondersteuning. 

Waar veel letselschade-bureaus focussen op de totale omzet van alle cases, gaan wij voor optimale resultaten per case. Dit betekend dat wij ons volledig richten op het bereiken van een zo maximaal mogelijke schadevergoeding en optimale ondersteuning. Wij stellen samen met u duidelijke doelen en informeren u doorgaans over de voortgang. 

Doordat wij onze onkosten mogen declareren bij de verzekeraar, is onze dienstverlening geheel gratis. Zelfs wanneer u geen recht zou hebben op een schadevergoeding, blijft ons advies kosteloos. Klik hier om contact met ons op te nemen of een adviesgesprek in te plannen.

ANLB.nl - Knop 1
ANLB.nl - Knop 2
ANLB.nl - Knop 3
ANLB.nl - Knop 4