Ik heb letselschade opgelopen, wat nu?

Informatie en ondersteuning bij letselschade

Van letselschade is sprake wanneer een persoon lichamelijk en/of geestelijk letsel oploopt en daardoor schade ondervindt. Zowel het ongemak van het letsel en de hierdoor ontstane onkosten vallen beide onder letselschade. Voorbeelden hiervan zijn kosten voor medische hulp, schade aan eigendommen (zoals bij een verkeersongeluk) en gemiste inkomsten door het letsel.

Wanneer de schade door anderen is veroorzaakt, heeft u altijd recht op een schadevergoeding. Of dit het geval is en de hoogte hiervan, moeten wettelijk worden vastgesteld aan de hand van het Nederlands wetboek. Het Nederlands Letselschade Bureau biedt hierbij optimale ondersteuning. Zo kunnen wij uw recht op schadevergoeding vrijblijvend vaststellen en de hoogte inschatten. Zodra deze zaken zijn vastgesteld, kunnen wij de vergoedingen kosteloos voor u verhalen.

 

De stappen naar een rechtmatige schadevergoeding

Omdat de aansprakelijkheid wettelijk moet worden aangetoond, is het van belang om zoveel mogelijk informatie te noteren over het ongeval. Wanneer u deze informatie veilig heeft gedocumenteerd, heeft u de meeste kans op een rechtmatige vergoeding. Vervolgens kunt u met deze informatie contact opnemen voor een gratis advies. Wanneer hieruit blijkt dat u in uw recht staat, kunnen wij u stap voor stap helpen bij het claimen van uw case.

Tijdens onze ondersteuning staan persoonlijke interesse en begrip centraal. Wij werken onafhankelijk van verzekeraars en zijn dus volledig in dienst van ùw belangen. Uw letselschade case krijgt dan ook onze volledige aandacht, vanaf het melden van de schade totdat deze maximaal is vergoed. In de tussentijd houden wij u zorgvuldig op de hoogte over de voortgang en bieden wij hulp op praktisch vlak. Voorbeelden hiervan zijn persoonlijk advies of ondersteuning op het gebied van (uw) letsel, herstel en financiën.

 

Volledig gratis ondersteuning bij letselschade

Wilt u graag ondersteund worden bij uw letselschade of heeft u vragen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze letselschade-specialisten. U kunt ons bereiken op de volgende manieren:

ANLB.nl - Knop 1
ANLB.nl - Knop 2
ANLB.nl - Knop 3
ANLB.nl - Knop 4
ANLB.nl - Knop 1
ANLB.nl - Knop 2
ANLB.nl - Knop 3
ANLB.nl - Knop 4

Meer weten over letselschade en ondersteuning?

Ook op onze website vindt u veel informatie over letselschade. In het onderstaande gedeelte vindt u een overzicht van relevante onderwerpen:

VOOR WAT NODIG IS: AANDACHT EN BEGRIP VOOR DE BELANGEN VAN SLACHTOFFERS

Wilt u een nieuwe
LETSELSCHADE MELDEN?
0800-2200200

(Doordeweeks bereikbaar
van 8:30 – 17:00)

Deel uw
ervaring met
ons en help zo
ook anderen…

Klik hier

Je bent hier: