BURN OUT CLAIMEN  - VERSCHIJNSELEN BURN-OUT? 

EEN VERDERE TOELICHTING OP:

VERSCHIJNSELEN BURN-OUT

Het belangrijkste verschijnsel is vermoeidheid. Mensen met burnout verschijnselen leven van weekend naar weekend. Hebben moeite met inslapen, omdat ze nog bezig zijn het de zaken die zij gedaan hebben of nog moeten doen. Aan het einde van de periode van overbelasting hebben zij het gevoel uitgeput te zijn en weinig meer aan te kunnen, men brengt het niet meer op naar het werk te gaan. Een tweede verschijnsel is dat mensen met burnout verschijnselen een negatieve en cynische houding vertonen, terwijl zij daarvoor juist geprezen werden van wegen hun grote inzet. Een derde verschijnsel is het ontstaan van een negatief zelfbeeld, het gevoel van steeds slechter te gaan functioneren.

Hiernaast kunnen de volgende klachten ontstaan; spierpijn, duizeligheid, prikkelbaarheid, somberheid, hoofdpijn en moeilijk kunnen ontspannen.

BEL OF MAIL ONS NU OM UW BURN-OUT TE CLAIMEN!    TEL 0800 - 2200200 (Gratis)  /   INFO@ANLB.NLBURN-OUT RECHT OP SCHADEVERGOEDING? >>             HOOGSTE SCHADEVERGOEDING BURN-OUT OOIT >>

CONTACT:
MELD UW LETSELSCHADE HIER                       

NEEM HIER CONTACT OP MET EEN LETSELSCHADE SPECIALIST OF ADVOCAAT


NIEUWSBRIEF

Meld u hier aan om onze gratis nieuwsbrief te ontvangen

BEL GRATIS NEDERLANDS LETSELSCHADEBUREAU:   0800 - 2200200  /    INFO@ANLB.NL